Mina Tränare

Just nu känns det som om jag tränar för alldeles för många tränare.. Min mamma tycker nämligen om att få så mycket hjälp som möjligt, medan jag tycker att det är jobbigt eftersom man oftast får samma budskap men på olika sätt. Så man måste liksom ändra sin ridning för varje tränare vilket är riktigt irriterande och jobbigt rent ut sagt. Även om man ska vara lyckligt lottad att man har så många som vill hjälpa en så är det faktiskt jobbigt. Jag vet vilka tränare jag vill ha (kommer dock inte skriva vilka för det känns taskigt) för att få de bästa resultatet. 
 
Men jag fick en förfrågan om att skriva vilka tränare jag brukar träna för, vilka jag har tränat för och hur de brukar lägga upp träningen, så det ska jag berätta.
 
Susanne Pennander: Jag har tränat för Sussie i två år tror jag och jag brukar träna för henne regelbundet en gång i veckan. Ibland inför tävlingar eller om vi har en jobbig period så kör vi till henne i Trelleborg och tränar fler gånger i veckan. Vi brukar även stalla upp han där för tillridning när vi är på semester eller om det behövs på ett eller annat sätt. Hon brukar lägga upp träningen så att hon frågar först hur det gått och sedan vad vi behöver träna på. Oftast är det att få honom på bägge tyglar och att han ska gå fram. Vi brukar även jobba mycket på skolorna och sådär. Hon är superbra! Hon har liksom lärt känna mig så pass bra nu att hon oftast kan läsa av vad det är jag behöver få hjälp med. Tränar för Sussie varje fredag.
 
Christine Lindgren: Jag har tränar för Christine sedan jag började rida, det är alltså hon som har lärt mig rida från början. Jag köpte också min första ponny av henne och sedan dess har hon alltid funnits där. För Christine brukar jag inte rida rörelser utan vi jobbar med att lösgöra honom och få honom helt loss. Jag övar även på min sits för henne och det är super med ett sånt pass i veckan. Det behövs verkligen, att man får hjälp med sådana grejer som kan verka "enkla" för vissa men det är egentligen det som är nyckeln till allt. Tränar för Christine varje tisdag. 
 
Ditte Egholm Hebsgaard (eller så har hon bytt till Nielsen, inte säker): Jag började träna för Ditte när jag provade deras ponnier Bakkegaards Pinpoint och Sörbys Quandrigo där förra året som de hade till försäljning. Ditte har ju nämligen en verksamhet som heter Dressyrspecialisten där de har hästar till försäljning osv. Vi tyckte att hon var en så pass bra tränare att vi ville fortsätta träna för henne. Nu är hon ju även en tränare i Talang Skåne vilket är jättebra. Jag har åkt upp till hennes ställe i Ljungbyhed och tränat många gånger och sådär. Hon är verkligen jättebra! Hennes dotter Amalie har ju även hjälpt mig på tävlingar när jag ridit fram. Tränar inte regelbundet för Ditte, men så ofta jag kan varje månad.
 
Helena (vet inte hennes efternamn, haha): Helena är en ny tränare för mig, hon har ju utbildat sig på Strömsholm i fyra år och har precis kommit hem. Jag kan inte riktigt berätta hur hon lägger upp träningen eftersom jag bara ridit för henne två gånger, men jag kan lova er att det kommer bli fler. Tränar för Helena en gång i veckan.
 
Johanna Aspnäs: De första två veckorna när vi hade köpt Jack så hade vi honom uppstallad hos Johanna. Elin har ju ridit honom åt Josefine när hon hade körtelfeber i början av deras kariärr. Vi övade mycket på att ha honom rund och eftergiven innan vi gav oss på skolorna. Johanna är en riktigt bra tränare, vilket man ju kan se när man tittar på hur det går för hennes elever :) Jag skulle gärna velat träna för Johanna snart igen. 
 
Maria Carlson: Jag har tränat för Maria två gånger men jag tycker att hon är jättebra. Hon är mycket för att han ska loss och gå fram samtidigt. Ska kanske börja träna för Maria en gång i veckan.
 

Jag har även tränat för dessa tränare men så pass få gånger att jag inte känner att det går att beskriva hur de lägger upp träningen:
Bo Jennå, Jan Schönmann, Sonny Elfvin, Karin Toth och Mattias Jansson. Fler kommer jag inte på nu, men jag det är nog någon till..?
 

Hos Ditte denna sommaren.

Kommentarer från er:
ª Julia Wesén

Ojojoj! Du kör på stort ;)
Eller är de jag som är mobbad, jag har tränat regelbundet för 3 st under alla år xd helena och dirk och nu Helena och Mia hahha ❤❤

Svar: hahah jag vet.. galet många :o <3<3
crackerjack.blogg.se

2012-08-07 // 00:38:33
URL: http://juliawesen.se
ª Emma

Tack :) Jättebra inlägg :)

2012-08-07 // 16:54:17

Lämna din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig tills nästa gång?

Email: (publiceras ej)

Din blogg/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback